קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

לחמניות חמוציות דביקות

לחמניות חמוציות דביקות
לחמניות חמוציות דביקות יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו לחמניות חמוציות דביקות, לחמניות אגוזים חמוציות דביקות, ו לחמניות חמוציות-פיסטוק דביקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לשלב 2 כוסות קמח ושמרים. בסיר, מחממים סוכר, חמאה, מלח וחלב עד 120°-130°.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
2
הוסף למרכיבים יבשים; הכה במהירות נמוכה במשך 30 שניות.
3
להוסיף ביצים; לנצח על גבוה במשך 3 דקות. לנצח בקמח שנותר. הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
4
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
5
בסיר, לשלב את ארבעת המרכיבים העליונים הראשונים; לבשל ומערבבים על חום נמוך עד סוכר חום הוא מומס חמאה מומסת. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
6
התפשט לשני משומן 9-in. מחבתות אפייה מרובעות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
אגרוף בצק למטה; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
8
מגלגלים כל מנה לתוך 18-in. אקס-6-אין. מלבן; מברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מערבבים מילוי מרכיבים; מפזרים מעל הבצק כדי בתוך 1/2 ב. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
להפשיל סגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד ארוך; צביטה תפר לאטום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
חותכים כל גליל לתשעה פרוסות; מקום לחתוך בצד למטה מעל ציפוי ו לשטח מעט. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
12
בסיר, לשלב את ארבעת המרכיבים העליונים הראשונים; לבשל ומערבבים על חום נמוך עד סוכר חום הוא מומס חמאה מומסת. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
13
התפשט לשני משומן 9-in. מחבתות אפייה מרובעות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
14
אגרוף בצק למטה; לחלק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
15
מגלגלים כל מנה לתוך 18-in. אקס-6-אין. מלבן; מברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
16
מערבבים מילוי מרכיבים; מפזרים מעל הבצק כדי בתוך 1/2-in. של קצוות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
17
להפשיל סגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד ארוך; צביטה תפר לאטום.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
18
חותכים כל גליל לתשעה פרוסות; מקום לחתוך בצד למטה מעל ציפוי ו לשטח מעט. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
19
אופים ב 375° במשך 10 דקות. להפחית את החום ל 350°; אופים 15 דקות יותר או עד חום זהוב. מיד להפוך על צלחות הגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד