לחמניות נקניקיות
לחמניות נקניק עשויות להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם נקניקיית חזיר בתפזורת, גבינת שמנת, לחמניות סהר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 16%. הציון הזה די גרוע. נסו לחמניות נקניק (לא) – לחמניות מאפה עדשים צרפתיות עם שימור, לחמניות עדשים פטריות (לחמניות נקניקיות צמחוניות), ו לחמניות עדשים פטריות (לחמניות נקניקיות צמחוניות) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את גבינת השמנת עד להמסה. הפרד כל צינור של בצק סהר לארבעה מלבנים; חותם תפרים ונקבים.
מורחים מלבנים בתערובת נקניקיות.
מגלגלים סגנון ג ' לי רול, החל בצד ארוך. קמצוץ תפרים ומסתיים לאטום.
מניחים את התפר כלפי מטה על תבנית אפייה לא משומנת.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
תנו לעמוד 5 דקות לפני שחותכים כל גליל באלכסון לרבעים.