ליקר ביצים ופודינג לחם תפוחים
ליקר ביצים ופודינג לחם תפוחים דורש כ 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותאסוף תפוחים, לחם בן יום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: קרואסון ביצה פודינג לחם עם סירופ קרמל ליקר ביצים, פודינג לחם חלמונה, ו פודינג לחם Panettone Egggnog.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). בנדיבות משמנים צלחת אפייה 9x12 אינץ ' עם חמאה.
מורחים לחם לתחתית צלחת האפייה מוכנה.
מפזרים חתיכות תפוח באופן שווה על חתיכות הלחם.
מקציפים ליקר ביצים יחד בקערה; לשפוך על הלחם והתפוחים. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, להסיר רדיד אלומיניום, ולהמשיך לאפות עד השחמה קצת להגדיר באמצע, כ 10 דקות יותר.