למוני crumbed טורקיה עם ברוקולי שעועית לרסק
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 92%. נסו ברוקולי חרוך, שעועית לבנה וסלט לימון פריקה, בייקון ופול שחור לרסק, ו תוצרת בית למוני טורקיה מלאי Jalapeno טורקיה מרק אטריות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
שים את הקמח בקערה רחבה ורדודה עם קצת תיבול.
לטאטא את הביצה בקערה רדודה שנייה עם 1 כף מים.
מוסיפים את פירורי הלחם, גרידת לימון ופטרוזיליה לקערה רדודה שלישית.
קבל את הילדים לטבול כל סטייק טורקיה לתוך הקמח, רועד את כל עודף, ואז לתוך הביצה, ולבסוף לתוך פירורי הלחם לחץ את הפירורים לתוך טורקיה כדי לוודא שהם באמת מקל.
שים את הסטייקים על מגש אפייה גדול, טפטוף עם שמן ואופים במשך 20 דקות.
מוסיפים את עגבניות הדובדבן למגש ואופים עוד 5 דקות.
בינתיים, מרתיחים מחבת מים, ואז מוסיפים את הברוקולי ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את שעועית החמאה ומבשלים 2 דקות יותר עד ברוקולי הוא באמת רך.
לנקז היטב ולהשאיר קיטור יבש במשך 1-2 דקות. עצה בחזרה למחבת, להוסיף את הפסטו ולקבל את הילדים למעוך את הכל עם מחית תפוחי אדמה. מחלקים את ריסוק טורקיה ועגבניות בין צלחות הוספת פרוסות לימון עבור אלה שרוצים לסחוט קצת מעל.