לשון עגלים חמוצה ומתוקה: אגרודולצ'ה לינגוויני הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שיני שום, גזר, שמן זית כתית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו בצל קטן חמוץ מתוק (cipolline ב Agrodolce), חצילים מתוקים וחמוצים - - - Melanzane ב Agrodolce, ו Cinghiale ב agrodolce (חזיר בר חמוץ מתוק) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הלשונות בסיר רק גדול מספיק כדי להחזיק את שניהם, ולכסות במים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הסר מהחום ולאפשר להתקרר.
3
לקלף את הלשונות ולהסיר את חלקי השומן מהחלק התחתון של השריר. חותכים את הלשונות לחתיכות 1/2 אינץ ' ולהניח בצד.
4
בתנור הולנדי כבד, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים את הבצלים, הגזרים והסלרי ומבשלים, מערבבים באופן קבוע עד להשחמה קלה, כ -8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צרור סלרי, פרוס (בערך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
6
מוסיפים את מיץ התפוזים, חומץ, ציר עוף ורוטב עגבניות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
מים נוספים
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
7
מוסיפים את חתיכות הלשון ומבשלים, חשופים, ברתיחה נמוכה מאוד, עד הנוזל מופחת על ידי 2/3, כ 30 דקות.
8
מפזרים פטרוזיליה וגרידת כתום מגורד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
9
בסיר 3 ליטר, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד חום זהוב רך וקליל, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
11
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר, עד שהגזר רך למדי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
2 כוסות שיני שום
12
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ ומביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 30 דקות עד עבה כמו דגנים חמים. מתבלים במלח ומגישים. רוטב זה מחזיק 1 שבוע במקרר או עד 6 חודשים במקפיא.