מאכלי כרוב סאבוי מלוחים
Overs כרוב סאבוי מתובל דורש על 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גזר, מלח כשר, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. סבוי כרוב כבוש, כרוב כבוש במרינדה, ו מרק כרוב סבוי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה, מערבבים יחד קמח ו - ¼ t מלח. באמצעות בלנדר דביק, לחתוך חמאה קרה לתוך קמח עד התערובת שלך נראה כמו ארוחה כמובן עם כמה חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מערבבים את המים לתוך היוגורט ומוסיפים לתערובת הקמח.
מערבבים עד שאתה מקבל בצק נחמד.ליצור את הבצק לכדור. על משטח סמיך, להתגלגל 18 על 9 מלבן אינץ. קח את הקצוות לקפל את הבצק לרוחב לשלישים ויוצרים 6 על 9 מלבן אינץ'. מקפלים את הבצק לשלישים שוב מהצד השני (לימינך, כך שיש לך ריבוע קטן או אפילו כדור כמו צורה). לעטוף בצק וצינה במקרר במשך 1 שעה.בעוד הבצק מצמרר לעשות את המילוי.
מחממים את שמן הזית במחבת בגודל בינוני המוגדרת בחום בינוני.
מוסיפים את הכרוב, גזר, בצל, שום, נשאר ¼ t מלח, זרעי חרדל למחבת. Sautã© במשך 5-6 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את המרק וממשיכים לבשל ולערבב עד שהמחבת כמעט יבשה.
הסר מהחום ו cool.At נקודה זו לחתוך את הבצק הצונן לשניים.
מגלגלים כל חצי מהבצק על משטח מקומח לריבוע של 12 אינץ'.
חותכים את שני ריבועי 12 אינץ ' ל 8 ריבועים בגודל שווה. מחלקים את תערובת כרוב מקורר שווה בין 8 ריבועים. מקפלים את קצוות הבצק אחד כלפי השני כדי ליצור צורה משולשת. Crimp הקצוות יחד עם קצה מזלג ומברשת עם ביצה ומפזרים מלח נוסף.
אופים ב 395 במשך 10 דקות. הפעל את החום עד 385 ואופים במשך 12-15 דקות נוספות או עד הזהב.