קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאסטר לעוגת גבינה עשירה ושמנת

מאסטר לעוגת גבינה עשירה ושמנת
מאסטר לעוגת גבינה עשירה ושמנת דורשת כ -4 שעות ו-35 דקות מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל תוספת שמגישה 10. מנה אחת מכילה 482 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -36 גרם שומן . גשו לסופר וקנו שמנת, גבינת שמנת, שנשארו ליידיפינגרים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 27 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה גרוע למדי. רשימת מאסטר של למעלה מ-50 עוגיות צלייה , מאפינס טבעוניים נטולי גלוטן עשירים בברזל , ועוגיות אפונה ירוקה עשירות בחומרים מזינים דומות מאוד למתכון זה.

הוראות

1
כוונו את רשת התנור למצב אמצעי וחממו תנור ל-325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
Ladyfingers עזבוLadyfingers עזבו
2
מברישים את פנים תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ' בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) אצבעות רכות (24 בסך הכל) נותרות שלמות, אך גזורות כך שיתאימו למחבת (אופציונלי)חבילה אחת (3 אונקיות) אצבעות רכות (24 בסך הכל) נותרות שלמות, אך גזורות כך שיתאימו למחבת (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
אריזת אצבעות גברת רכות (סה"כ 24) נותרות שלמות, אך חתוכות כך שיתאימו למחבת (אופציונלי)אריזת אצבעות גברת רכות (סה"כ 24) נותרות שלמות, אך חתוכות כך שיתאימו למחבת (אופציונלי)
3
הוסף פירורים לפי בחירה והטה את המחבת לכל הכיוונים לציפוי אחיד, או מרפד את דפנות המחבת ב-ladyfingers. קורעים שתי רצועות ארוכות של נייר כסף כבד, חופפות בדוגמת צלב ומניחים את התבנית באמצע. העלו את הדפנות, מכווצים סביב החלק העליון החיצוני של התבנית ויוצרים אטימה הדוקה. מניחים אותו בתבנית צלייה גדולה מספיק כדי להחזיק אותו.
מרכיבים שתצטרך
גזוז כך שיתאים למחבתגזוז כך שיתאים למחבת
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מקציפים גבינת שמנת במיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים סוכר בהדרגה ומקציפים במהירות בינונית עד להטמעה מלאה. מגרדים את דפנות הקערה ומקציפים שוב עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, מגרדים קערה לאחר כל הוספה כדי להבטיח בלילה שמנת. טורפים לאט וניל, ואז שמנת ושמנת חמוצה. (בינתיים, הביאו קומקום תה עם מים לרתיחה, ואז כבו את האש.)
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
תהתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה. מניחים את תבנית הצלייה על רשת התנור ושופכים פנימה מספיק מים רותחים כדי להגיע למחצית הצד של התבנית הקפיצית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אופים עד שהיקף העוגה מתייצב אך המרכז עדיין מתנודד, כ-40 דקות (חלק משינויי הטעם יידרשו זמן רב יותר). לכבות את האש ולהשאיר את דלת התנור פתוחה; הניחו לעוגת הגבינה לשבת בתנור כך שהחום השיורי ימשיך לבשל אותה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
הסר את המחבת מהמים; מונח על רשת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים עד לצינון טוב, כ-3 שעות (ניתן לשמור בקירור עד 4 ימים). מפעילים סכין חדה מסביב לקצה התבנית, משחררים את ציפוי הקפיץ ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי