מונטה כריסטו בנדיקט של השף ג'ון
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . אם יש לכם לחם בן יום, מלח כשר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו Monte Cristo, Monte Cristo, ו מונטה כריסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
להקציף 2 ביצים, שמנת, סוכר לבן, מלח, 1 קמצוץ פלפל קאיין, קינמון, ו allspice יחד בקערה עד הבלילה משולב היטב.
להניח פרוסות לחם לתוך הבלילה, אחד בכל פעם, ולתת ללחם לספוג את התערובת. פנה פרוסות לחם בבלילה עד שכמעט כל הבלילה נספגה, כ -10 דקות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני, וממיסים חמאה במחבת החמה. מבשלים פרוסות לחם בחמאה החמה עד להשחמה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מעבירים פרוסות לחם מטוגן לתבנית אפייה.
הנח פרוסות בשר חזיר למחבת החמה ומבשל עד שהבשר מתחיל להשחים, על 1 דקה לכל צד.
כדי להרכיב, מניחים פרוסת גבינת צ ' דר על פרוסת לחם צרפתי, למעלה עם 2 פרוסות חזיר, ומניחים פרוסת גבינה Havarti מעל בשר חזיר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שחתיכות לחם צרפתי אינן רטובות יותר, הבלילה מוגדרת, והגבינה נמסה והתחילה להשחים, כ -20 דקות.
מניחים כריכים על צלחות הגשה ומעל כל אחד עם 2 ביצים עלומות. מתבלים במלח כשר וקורטוב של פלפל קאיין.