קושימומחה
מוכן ב9 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

מוקה-מרסלה סמיפרדו יצוק

מוקה-מרסלה סמיפרדו יצוק
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 243 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מרסלה, קוניאק, אספרסו granita, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. מתכונים דומים: מוקה סמיפרדו עם קצף חלב חם, עוגת מוקה עם חצי-פרדו מאלט, ו אלמונד נוגט חצי פרדו עם רוטב שוקולד מריר (חצי פרדו אל טורונה).

הוראות

1
קו 2 ליטר מחבת עם ניילון נצמד. בקערת נירוסטה בינונית, לטאטא את חלמונים ביצה עם 1/3 כוס הסוכר. הגדר את הקערה על סיר בינוני מלא 1 אינץ ' של מים רותחים בקושי, ושימוש גדול לטאטא, לנצח כל הזמן עד התערובת היא חיוורת ורך והכפיל נפח, כ 5 דקות; אל תתנו את הביצים לקבל חם מדי או שהם לטרוף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את Marsala וקוניאק להקציף כל הזמן עד מעובה, חם מאוד למגע לשלש את נפח המקורי, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
הסר את הקערה מן הסיר ולתת zabaglione מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערת נירוסטה גדולה, לנצח את השמנת הכבדה עד פסגות רכות טופס. מקפלים בzabaglione. בקערת נירוסטה גדולה אחרת, לנצח את החלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיף את הקרם של טרטר; לנצח עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
6
מוסיפים את 1/2 הנותרים כוס סוכר בהדרגה מאוד; לנצח עד החלבונים ביצה מאוד נוקשה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
7
באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל שליש של הלבנים מוכים לתוך קרם zabaglione. מקפלים בעדינות את הלבנים מוכים הנותרים 2 תוספות, עד רק כמה פסים של לבן להישאר. כף שליש תערובת semifreddo לתוך כל אחד 2 קערות. מקפלים את האספרסו מומס לתערובת semifreddo בקערה אחת והשוקולד המגורד לתוך זה באחר. מכסים ומקררים שני תערובות semifreddo.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
כפית את תערובת חצי המישור הנותרת לתוך מחבת כיכר מוכן להחליק את פני השטח. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מורחים את תערובת השוקולד semifreddo על פני semifreddo רגיל להחליק את פני השטח. להקפיא עד המשרד, כ -30 דקות. חזור עם תערובת האספרסו semifreddo להקפיא במשך 1 שעה, ולאחר מכן לכסות עם פלסטיק להקפיא לפחות 6 שעות או במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
כדי unmold, להפעיל את הצדדים של מחבת כיכר תחת מים חמים במשך כמה שניות. הפוך על מגש. חותכים בעובי את חצי-הפרד עם סכין משוננת חמה, שוטפים את הסכין במים חמים ומייבשים אותו בין החתכים. הגדר את הפרוסות על צלחות צוננות ומגישים עם האספרסו Granita עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד