מטבל גבינה בצל צרפתי
מתכון בצל צרפתי מרק גבינה מטבל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 40 דקות. מתאבן זה יש 327 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-125 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא רוטב ווסטרשייר, בצל, גבינה שוויצרית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מטבל בצל צרפתי # SundaySupper, שלוש גבינות מרק בצל צרפתי, ו ארבע גבינות מרק בצל צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גבינה בקערה בינונית וזורקים עם עמילן תירס עד מצופה באופן שווה. תניח בצד.
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש גבוהה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד לתחתית סיר מזוגג בחיבה חומה חיוורת, על 5 דקות.
הוסף 2 כפות מים לגרד מחבב עם כף עץ. המשך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מחבב הצטבר שוב, כ 2 דקות יותר.
הוסף 2 כפות יותר מים לגרד חתיכות השחמה. חזור על בישול, הוספת מים, וגירוד עד בצל מתרככים לחלוטין חום עמוק, כהה, 20-30 דקות בסך הכל.
המקום התאדה חלב ורוטב ווסטרשייר בסיר עכשיו ריק. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, גירוד התחתון של מחבת עם כף עץ כדי לשחרר את כל הנותרים מחבב. הפחת את החום לנמוך והוסף בגבינה. מערבבים כל הזמן עד גבינה מותכת חלקה. מערבבים בצל מקורמל וקורנית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים לקערה ומגישים מיד.