תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מיובש-דובדבן ונקניק איטלקי מלית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חמאה, דובדבנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חלה, נקניק, ומילוי דובדבנים מיובש, פארו, דלעת סקווש, נקניק ומילוי דובדבנים מיובש, ו הודו עם זיגוג דובדבנים עם מילוי דובדבן-תפוח מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הסלרי והבצל ומבשלים עד שקופים, 5 עד 7 דקות. בקערה גדולה או במחבת, לשלב את הסלרי והבצל עם הלחם, דובדבנים, נקניק, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מוסיפים את המרק ומערבבים עד בשילוב טוב. באמצעות כפית גדולה, באופן רופף דברים התערובת לתוך טורקיה רק לפני צלייה. מכסים ואופים כל מלית בשימוש בתנור 325 F במשך 1 שעה; לחשוף ולאפות במשך 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק