מייפל בייקון הפוך עוגה
מתכון זה מספק 15 מנות. עם 470 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך ביצים, תערובת עוגת בטי, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מיני מייפל בייקון הפוך עוגות, עוגת תפוחים מייפל הפוך, ו עוגת מייפל-אגס הפוכה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ב מחבת 12 אינץ', לבשל בייקון עד פריך; לנקז על מגבות נייר. לקרוע בייקון לחתיכות; להפריש. שמור 2 כפות טפטוף במחבת. בינתיים, במחבת 13x9 אינץ', להמיס חמאה בתנור.
מבשלים פקאנים בטפטופי בייקון שמורים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד חום בהיר.
מוסיפים סוכר חום, סירופ מייפל ווניל לפקאן, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
יוצקים תערובת על חמאה במחבת.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, שמנת חמוצה, חלב, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לחלח. מקציפים 2 דקות על מהירות בינונית; מערבבים תמצית שקדים.
יוצקים את הבלילה מעל תערובת פקאן במחבת.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להפעיל סכין סביב הצדדים של מחבת כדי לשחרר את העוגה.
מקום צלחת הגשה חסינת חום במהופך על מחבת; להפוך צלחת פאן מעל.
תן פאן להישאר מעל עוגה 1 דקה כך תערובת פקאן יכול לטפטף מעל עוגה.
הסר מחבת; מפזרים עוגה עם בייקון.