קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות15
מגזין

מייפל דלעת אייל (עבור Homebrewers ההתחלה)

מייפל דלעת אייל (עבור Homebrewers ההתחלה)
נסו סינגל מאלט, SINGLE-Hop IPA (For Beginning Homebrewers), Imperial IPA (For Advanced Homebrewers), ו Sour Saison (For Advanced Homebrewers) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים את הדלעת למחבת רדודה ואופים ב 177° במשך 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לקשור את קריסטל 20l ושוקולד מאלט בשקית קפיצה רשת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת מאלט שוקולדאבקת מאלט שוקולד
3
מניחים את התיק ב 5.5 גלונים של מים בסיר גלון 7.5 לטבול את התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להתחיל לחמם, לוודא שקית רשת לא יושב ישירות על החלק התחתון של הסיר.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הסר את שקית התבואה כאשר הטמפרטורה מגיעה 77°.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6
להביא wort לרתיחה נמרצת. כמו מים הוא חימום, לאט להוסיף 4.8 קילו של תמצית מאלט יבש אור הדלעת האפויה, ערבוב כל הזמן עד מומס לחלוטין. כאשר הרתיחה מתחילה, להוסיף 1/2 אונקיה ברואר צפוני דילוג בשקית רשת.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מאלטסירופ מאלט
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
לאחר סך של 55 דקות עבר, להוסיף את סירופ מייפל ותבלינים פשטידת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
8
לאחר סך של 60 דקות של רתיחה, להסיר מהחום. אזהרה: לאחר wort מתקרר מתחת 82° כל מה שנוגע בו צריך להיות סניטרי, וחשיפה לאוויר פתוח צריך להיות מוגבל ככל האפשר.
9
Wort מגניב על ידי הצבת סיר באמבט קרח או על ידי שימוש chiller wort עד שהוא ב 18°.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
העברה אל sanitized fermentor (או carboy או דלי תסיסה).
11
השתמש במקל ניקוז אוטומטי מחוטא כדי להסיר wort מספיק כדי לקחת קריאה הכבידה עם הידרומטר שלך. רשום את המספר הזה, מאחר ותשתמש בו כדי לחשב את תכולת האלכוהול בפועל כאשר זה נעשה תסיסה. הקריאה צריכה להיות סביב 1.05
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
12
מכסה פרמנטור עם פקק מחוטא ומנעל אוויר.
13
להתסיס במרץ לפחות 5 דקות או לאוורר באמצעות חמצן טהור 1 דקה.
14
הוסף חבילת 1 של Safale US-05
15
תסיסה לפחות 14 ימים ב 64-68°F
16
בקבוק לאחר מיזוג הושלם, באמצעות סוכר תחול מספיק לרמה בינונית של פחמן.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה