קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות11
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מיני עוגות דגים עם מיונז צלפים של דיז'ון

מיני עוגות דגים עם מיונז צלפים של דיז'ון
, המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 132 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מיץ לימון, פירורי לחם, עלי פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו מיונז צלפים, ארטישוקים עם מיונז צלפים-בצל ירוק, ו קציצות סלמון עם מיונז צלפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים יחד הייק, 1/4 כוס פירורי לחם, 1/4 כוס פטרוזיליה, מיונז, כוסברה, שאלוט, חרדל, טונה וביצה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
HakeHake
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים את פירורי הלחם שנותרו על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
יוצרים תערובת לקציצות בעובי של 1 1/2 אינץ 'וקוטר של 2 אינץ', תוך שימוש בכ-1/4 כוס מהתערובת לקציצה. מצפים כל עוגת דגים בפירורי הלחם ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
4
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עם מספיק שמן צמחי לציפוי התחתית ומבשלים את עוגות הדגים עד להשחמה משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד, בקבוצות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מקשטים במיונז צלפים של דיז ' ון ופטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6
בקערה בינונית מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים עד שמוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר.
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חיים מלאכת יד יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. החומצה עם קצוות הסכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמת לפה להשקות ולידיים לרעוד.
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חיים מלאכת יד יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. החומצה עם קצוות הסכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמת לפה להשקות ולידיים לרעוד.
A blend of three great vineyards, this vivid grape crafts a food-friendly wine, bright and pure. Gray it isn't. The knife-edged acid, with pear, lemon sorbet, spice and jasmine makes your mouth water and your hands shake.