קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

מיני קרוק מאדאם

מיני קרוק מאדאם
מיני קרוק מאדאם יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, חלב, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קרוק מאדאמס מהיר, קרוק-מסייה., ו קרוק מאדאם.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 246° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
2
מניחים 1/3 כוס הגבינה בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
3
מניחים את הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. ממיסים 5 כפות של החמאה ומברישים אותה משני צידי הלחם, תוך שימוש בכל זה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
מים נוספיםמים נוספים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים עד הלחם קלוי חום זהוב, על 10 דקות. הניחו בצד את תבנית האפייה והלחם.בינתיים, להפוך את בשמל: להמיס את כף הנותרים של חמאה בסיר קטן על חום בינוני עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
מים נוספיםמים נוספים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
למסיבותלמסיבות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
לטאטא בקמח ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד שהוא כבר לא גלם-טעימות, כ -30 שניות. לאט לאט לטאטא את החלב ולהוסיף את המלח הנמדד אגוז מוסקט. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הסירו את המחבת מהחום והניחו אותה בצד.באופן שווה לחלק את החזיר מעל 4 של פרוסות לחם קלוי, ולאחר מכן באופן שווה לחלק את 1 1/3 כוסות גבינה הנותרים על בשר החזיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
מים נוספיםמים נוספים
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
7
מורחים שכבה דקה של דיז ' ון על 4 פרוסות הלחם הנותרות ומניחים אותם בצד חרדל על גבי הגבינה. לחץ בעדינות כדי לדחוס את הכריכים. מכסים את תבנית האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום ואופים עד שהגבינה מתחילה להתמוסס, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
מים נוספיםמים נוספים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
למסיבותלמסיבות
8
הסר את תבנית האפייה מהתנור וזרוק את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
למסיבותלמסיבות
9
לטאטא את רוטב בשמל שמורות עד חלקה, ואז להפיץ אותו על צמרות הכריכים, באמצעות כל זה.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מפזרים את כוס הגבינה השמורה 1/3 מעל בשמל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
11
אופים את הכריכים שנחשפו עד הגבינה על גבי נמס מבעבע, על 10 דקות. בינתיים, לפצח 8 של ביצי שליו לתוך קערה קטנה.כאשר הכריכים מוכנים, להסיר אותם מהתנור ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ביצי שליוביצי שליו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
12
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
13
יוצקים את 8 ביצים סדוקות לתוך המחבת, מרווחים אותם באופן שווה (אם חלק מהלבנים להישאר יחד, להפריד אותם עם מרית). מתבלים את הביצים במלח ומבשלים ללא הפרעה עד שהלבנים נקבעים רק אבל החלמונים עדיין נוזליים, בערך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
14
הסר את הביצים מטוגנות לצלחת גדולה. חזור עם 8 הביצים הנותרות.חותכים את הקרום מכל כריך שמור, ולאחר מכן לחתוך כל כריך ל 4 ריבועים קטנים יותר.
מרכיבים שתצטרך
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
15
מניחים את הכריכים על מגש הגשה, מעל כל אחד עם ביצת שליו מטוגנת, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שליושליו
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')