מיני קרוק מאדאם
מיני קרוק מאדאם יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 154 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, חלב, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קרוק מאדאמס מהיר, קרוק-מסייה., ו קרוק מאדאם.
הוראות
מחממים את התנור ל 246° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים 1/3 כוס הגבינה בקערה קטנה ומניחים בצד.
מניחים את הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. ממיסים 5 כפות של החמאה ומברישים אותה משני צידי הלחם, תוך שימוש בכל זה.
אופים עד הלחם קלוי חום זהוב, על 10 דקות. הניחו בצד את תבנית האפייה והלחם.בינתיים, להפוך את בשמל: להמיס את כף הנותרים של חמאה בסיר קטן על חום בינוני עד קצף.
לטאטא בקמח ומבשלים, לטאטא מדי פעם, עד שהוא כבר לא גלם-טעימות, כ -30 שניות. לאט לאט לטאטא את החלב ולהוסיף את המלח הנמדד אגוז מוסקט. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה, על 3 דקות.
הסירו את המחבת מהחום והניחו אותה בצד.באופן שווה לחלק את החזיר מעל 4 של פרוסות לחם קלוי, ולאחר מכן באופן שווה לחלק את 1 1/3 כוסות גבינה הנותרים על בשר החזיר.
מורחים שכבה דקה של דיז ' ון על 4 פרוסות הלחם הנותרות ומניחים אותם בצד חרדל על גבי הגבינה. לחץ בעדינות כדי לדחוס את הכריכים. מכסים את תבנית האפייה בחוזקה בנייר אלומיניום ואופים עד שהגבינה מתחילה להתמוסס, כ -5 דקות.
הסר את תבנית האפייה מהתנור וזרוק את נייר הכסף.
לטאטא את רוטב בשמל שמורות עד חלקה, ואז להפיץ אותו על צמרות הכריכים, באמצעות כל זה.
מפזרים את כוס הגבינה השמורה 1/3 מעל בשמל.
אופים את הכריכים שנחשפו עד הגבינה על גבי נמס מבעבע, על 10 דקות. בינתיים, לפצח 8 של ביצי שליו לתוך קערה קטנה.כאשר הכריכים מוכנים, להסיר אותם מהתנור ולהניח בצד.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני עד מנצנץ.
יוצקים את 8 ביצים סדוקות לתוך המחבת, מרווחים אותם באופן שווה (אם חלק מהלבנים להישאר יחד, להפריד אותם עם מרית). מתבלים את הביצים במלח ומבשלים ללא הפרעה עד שהלבנים נקבעים רק אבל החלמונים עדיין נוזליים, בערך 2 עד 3 דקות.
הסר את הביצים מטוגנות לצלחת גדולה. חזור עם 8 הביצים הנותרות.חותכים את הקרום מכל כריך שמור, ולאחר מכן לחתוך כל כריך ל 4 ריבועים קטנים יותר.
מניחים את הכריכים על מגש הגשה, מעל כל אחד עם ביצת שליו מטוגנת, ומגישים מיד.