קושיקשה
מוכן ב36 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

מירין בורגרים מזוגגים עם שומשום-פונזו תרד ומיונז וואסבי-ג'ינג'ר

מירין בורגרים מזוגגים עם שומשום-פונזו תרד ומיונז וואסבי-ג'ינג'ר
בורגרים מזוגגים מירין עם תרד שומשום-פונזו ומיונז ווסאבי-ג'ינג'ר הוא מתכון אמריקאי שמגיש 6. צופים בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 1058 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -78 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'אק טחון, שום, רוטב פונזו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 36 דקות . עם ציון ספונקולרי של 65% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בורגרים טונה עם מיונז וואסבי , סלמון קלוי שומשום עם מיונז וואסבי , ועוגות מיני שומשום, בצל ירוק וליים עם מיונז וואסבי .

הוראות

1
מכינים אש בינונית בגריל פחמים עם כיסוי, או מחממים גריל גז לבינוני.;
ציוד שתשתמש בו
(רוטב הדרים-סויה)(רוטב הדרים-סויה)
1
מערבבים את מירין, סאקה ורוטב הסויה בסיר קטן וכבד חסין אש.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס רוטב שומשום יפני מוכן1/4 כוס רוטב שומשום יפני מוכן
2
מניחים את התבנית על רשת הגריל, מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד לצמצום לעקביות מעט סמיכה יותר, 15 עד 20 דקות. מניחים את הזיגוג בצד (הוא יסמיך מעט כשהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
למיונז: להכנת המיונז, מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה. מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1
מערבבים את רוטב השומשום ורוטב הפונזו בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פונזורוטב פונזו
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מניחים את התרד בקערה גדולה ומערבבים קלות עם הרוטב. מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1
מערבבים את מירין, סאקה ורוטב הסויה בקערה קטנה. מערבבים פנימה את המיסו ומערבבים בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מורחים את הצ'אק בתבנית גדולה ורדודה. מפזרים את תערובת המיסו על הבשר ומפזרים בצורה אחידה את הבצל הירוק, הג'ינג'ר, השום, הפלפל והמלח. מטפלים בבשר כמה שפחות כדי להימנע מדחיסתו, מערבבים היטב. מחלקים את התערובת ל-6 חלקים שווים ובעזרת ידיים חצופות זורקים מנה אחת מהבשר קדימה ואחורה מיד ליד ליצירת כדור רופף. טופחים קלות את נתח הבשר על משטח ישר ליצירת קציצה שתתאים ללחמניות. לחץ על מרכז הקציצה כלפי מטה בקצות האצבעות כדי ליצור חריץ קל במרכז הקציצה. חוזרים על הפעולה עם מנות הבשר הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
מיסומיסו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
כשהגריל מוכן, מברישים את מתלה הגריל בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מניחים את הקציצות על הרשת ומזלפים כל קציצה בזיגוג. מכסים ומבשלים עד להשחמה בתחתית, 3 עד 4 דקות, ומזלפים שוב כל קציצה בזיגוג. הופכים את הקציצות ומברישים את הצד המבושל בזיגוג. מבשלים, מברישים לעתים קרובות עם הזיגוג, עד לביצוע לפי העדפה, 4 עד 5 דקות יותר עבור בינוני. במהלך הדקות האחרונות של הבישול, מניחים את הלחמניות, עם הצד החתוך כלפי מטה, על הקצוות החיצוניים של הרשת כדי לצלות קלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
5
להרכבת ההמבורגרים מניחים חלק שווה מהתרד על כל תחתית לחמנייה ומעליה קציצה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
6
מורחים את המיונז על הצדדים החתוכים של צמרות הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
7
מוסיפים את חלקי הלחמנייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות

מרכיבים

180פלפל האבנרו1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2קרום: פירורי קרקר גרהםfinely grated ginger, with juicesfinely grated ginger, with juices2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)finely grated ginger, with juicesfinely grated ginger, with juices33פלפל האבנרובצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס1kgsתה sp. מתבלים את כל המלחתה sp. מתבלים את כל המלח2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס1491 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות157פלפל האבנרו6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1גבינת פרמזן מגוררת6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות3קרום: פירורי קרקר גרהםמיסומיסו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרprepared ponzu sauce (citrus-soy sauce)prepared ponzu sauce (citrus-soy sauce)120פלפל האבנרורוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני120פלפל האבנרורוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני120פלפל האבנרורוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1גבינת פרמזן מגוררתרוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1גבינת פרמזן מגוררתרוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1גבינת פרמזן מגוררתרוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1אוראו ממולאים כפוליםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם6לחמניות שומשום, פיצוללחמניות שומשום, פיצול6לחמניות שומשום, פיצוללחמניות שומשום, פיצול581 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררתצלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ631 לב מפאלדי טרי אם אפשרprepared Japanese sesame dressingprepared Japanese sesame dressing6קצת קישואים קצוציםשמן צמחי, להבריש על מתלה הגרילשמן צמחי, להבריש על מתלה הגריל1גבינת פרמזן מגוררתהדבק ווסאביהדבק ווסאבי

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

המבורגר בתפריט? נסה להתאים עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. ה-Sterling Vintner's Collection Merlot עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
אוסף סטרלינג וינטר'ס מרלו
אוסף סטרלינג וינטר'ס מרלו
בשילוב פרופילים של אתרים שונים, יצרנו ייצוג מקיף של אזור גידול מפורסם זה בעולם. רוב הפירות מגיעים מהקרקעות העמוקות יותר של קרקעית העמק, המתורגמות לתחושת פה רחבה ולטעמים בשרניים ועסיסיים.