מנגו חזיר עם אורז בר פילאף
מנגו חזיר עם אורז בר Pilaf עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך צ'אטני מנגו, פילה חזיר, סיד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו אורז בר פילאף, אורז בר פילאף, ו אורז בר פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
גרגר 1 כפית קליפת לימון; לסחוט 1 1/2 כפות מיץ ליים על קערה קטנה.
שלב 1 מיץ כף, 1/2 קליפת כפית, ו chutney בקערה בינונית. לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. מערבבים בצל, 2 כפות תערובת צ ' אטני, 1 1/2 כפית מיץ, 1/2 כפית קליפה, 1/4 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל.
מפזרים חזיר עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 4 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מניחים מחבת בתנור; אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד רשם מדחום 15
כפית 1/4 תערובת צ ' אטני כוס מעל חזיר. לכסות באופן רופף עם נייר; לתת לעמוד 5 דקות או עד הטמפרטורה מגיעה 160 (מעט ורוד).
חותכים חזיר לפרוסות דקות; לשרת עם אורז.