מנהרת עוגת פאדג'השנייה
מנהרת עוגת פאדג'השנייה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 774 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 83 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קיצור, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מנהרת עוגת פאדג'השנייה, מנהרת עוגת פאדג, ו מנהרת עוגת פאדג.
הוראות
במחבת בינונית, שלבו 1 1/2 ג תערובת חלב ופודינג. מבשלים לפי הוראות החבילה
מוסיפים שוקולד צ ' יפס ומערבבים עד להמסה. הניחו בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית צרור בגודל 10 אינץ ' או תבנית צינור.
בקערה גדולה, לשלב סוכר, חמאה וקיצור. מקציפים עד אור ורך.
מוסיפים לקערה קמח, 1/2 ג קקאו, אבקת אפייה, מלח ו -1 כוס חלב. מקציפים במהירות נמוכה עד לחות. מקציפים 3 דקות במהירות בינונית. מערבבים אגוזי מלך.
יוצקים את הבלילה שנותרה לתבנית משומנת ומקומחת. כפית מילוי טבעת על גבי הבלילה, ולוודא שזה לא לגעת הצדדים של המחבת. כפית שמורה הבלילה מעל מילוי.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 50 עד 60 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות במרכז. מגניב 1 שעה במחבת, ואז להתברר על מתלה חוט מגניב לחלוטין.
בקערה קטנה, לשלב אבקת סוכר 1/4 כוס קקאו.
הוסף מספיק חלב לקבלת עקביות טפטוף רצויה. כפית מעל העליון של עוגה, המאפשר כמה לרוץ למטה הצדדים.