קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

מסוחרר-Up סטייק עם בצל-תאריך Compote

מסוחרר-Up סטייק עם בצל-תאריך Compote
סטייק מסוחרר-אפ עם קומפוט בצל-תאריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 51 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך garam masala, קפה טחון, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו סלט תרד עם בצל סטייק קבב תאריך עם גבינה כתומה וכחולה, סקווש, תאריך, לימון Compote, ו קומפוט כתום עם תאריך-Wontons אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור לשפשף: בקערה קטנה, מערבבים יחד את החומרים לשפשף, הקפד להחליק את כל נאגטס סוכר חום. לאחר מכן, יוצקים חצי התערובת על צד 1 של סטייק האגף ועיסוי לתוך הבשר. הפוך את הסטייק ושופך את החצי השני על הבשר ועיסוי פנימה. מניחים בצד על הדלפק עד 2 שעות כדי להשרות. אתה יכול גם להשרות את הבשר לילה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 שעועית וניל שלמה1 שעועית וניל שלמה
סטייק צלעסטייק צלע
נגיסי עוףנגיסי עוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מאוד מעל חום בינוני. לאחר השמן מנצנץ (לא עישון), מוסיפים את הבצל, קמצוץ מלח, ומערבבים את המעיל בשמן. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצל להפוך צבע קרמל עמוק, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמלצבע קרמל
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
לחמם את המנגל או מחבת הגריל על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)1 שקית צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
3
כאשר הבצלים הם קרמל, להוסיף את התאריכים, חומץ, ומים. מערבבים ומבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
תאריכיםתאריכים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
4
מקפלים מגבת נייר ב 4, לשפוך קצת ירקות או שמן קנולה על זה, ולנגב את מחבת הגריל שלך.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
5
לאחר מחבת הגריל הוא נחמד וחם (שמן עישון קל), לזרוק את הבשר שפשף על. זה צריך לרחוש על קשר-אם זה לא, המחבת שלך לא הייתה חמה מספיק. כך אתה מבטיח קרום נחמד על הסטייק! לאחר 5 דקות בצד אחד, להפוך את הסטייק מעל, ולבשל עוד 4 כדי
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטניםחטיפי ממתקים מכוסים בשוקולד חמאת בוטנים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
בדוק את הטמפרטורה; אני אוהב סטייק האגף שלי נעשה בינוני-נדיר, אז אני מושך אותו ברגע המדחום לרשום 125 מעלות F. משוך על קרש חיתוך, ואוהל עם נייר; לאפשר הבשר שלך לנוח במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
פרוס את הסטייק דק נגד התבואה על ההטיה; אם לא תעשה זאת, הסטייק היקר שלך לא יהיה מאוד רך ומאוד לא מספק!
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
8
מגישים עם מנה של קומפוט בצל למעלה.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.