מקלות דגים מטוגנים בתנור עם רוטב טרטר מ ' להאיר, אמריקה!
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז לתת מקלות דגים מטוגנים בתנור עם רוטב טרטר מ " להאיר, אמריקה! ניסיון. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלפים, פאנקו, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: מקלות דגים מטוגנים בתנור עם רוטב טרטר, מקלות דגים אפויים בתנור עם רוטב טרטר קל (ידידותי לילדים), ו מקלות דגים עם רוטב טרטר.
הוראות
כדי להכין מקלות דגים, מניחים קמח בצלחת רדודה או קערה.
מניחים פירורי לחם בצלחת רדודה שנייה או קערה.
שלב 3 כפות מים וביצה בצלחת רדודה שלישית או קערה, ערבוב עם מקצף.
חותכים דגים לרצועות 20 (4 x 1/2 אינץ'). לדלות דגים בקמח, להתנער עודף. טבול דגים בתערובת ביצים, ודלות בפירורי לחם.
מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. דג מעיל עם ספריי בישול.
אופים ב 191° במשך 30 דקות או עד פריך.
כדי להכין רוטב טרטר, לשלב את כל מרכיבי הרוטב בקערה קטנה.
מגישים רוטב טרטר עם דגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה