מקרוני וגבינה של השף ג'ון
מקרוני וגבינה של השף ג'ון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 640 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, פלפל חריף, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . נסו מקרוני וגבינה של השף ג'ון, מקרוני וגבינה אפויים של השף ג'ו, ו מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים במקרוני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושלת דרך אבל עדיין קצת מוצק, על 8 דקות.
ממיסים 1/4 כוס חמאה בסיר גדול על חום בינוני. כאשר החמאה מתחילה קצף בועה, מערבבים בקמח; לבשל על חום בינוני עד הקמח רק מתחיל להפוך צהוב חיוור, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים טימין, פלפל קאיין ופלפל לבן; מבשלים ומערבבים עוד דקה, ואז מקציפים בכוס חלב 1 עד חלקה.
יוצקים חלב שנותר ולהקציף שוב. תביא את הרוטב רק לרתיחה.
מערבבים ב nutmeg, רוטב ווסטרשייר, ומלח; ומבשלים על חום בינוני-נמוך עד מעובה, כ 8 דקות, לטאטא לעתים קרובות. כבה חום, ולאחר מכן להוסיף 2 1/4 כוסות גבינת צ ' דר; מערבבים עד מומס בשילוב.
להעביר את המקרוני לתוך תבשיל קדרה, ואז לשפוך את רוטב הגבינה; מערבבים לשלב היטב רוטב עם פסטה.
מערבבים פירורי לחם panko ו 1 כף חמאה מומסת בקערה קטנה, ומפזרים פירורים על גבי מקרוני וגבינה.
מפזרים הנותרים 3/4 כוס גבינת צ ' דר על גבי.
אופים בתנור שחומם מראש עד פירורי לחם וציפוי גבינת צ ' דר הם חום זהוב, כ -20 דקות.