קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

מרינייר Moules עם חמאת עשבי שום

מרינייר Moules עם חמאת עשבי שום
Moules Mariniere עם חמאת עשבי שום היא ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 641 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. אם יש לכם מולים, שאלוט, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו Moules À La Marinière, Moules À La Marinière, ו Moules Mariniere (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול להמיס את החמאה מעל להבה בינונית, להוסיף שאלוט ושום ו לטגן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים שומר או סלרי וממשיכים לטגן במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
3
מוסיפים את המולים ומעלים את החום גבוה. כאשר מולים מתחילים להיפתח, מוסיפים את היין, המלח, הפלפל ומביאים את התערובת לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שכל המולים נפתחים. בטל כל אלה שלא נפתחו. מערבבים במחצית מחמאת השום, הפטרוזיליה ואת שברי השומר הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מגישים עם חמאת שום נותרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שוםחמאת שום
5
מניחים הכל במעבד המזון ומתמזגים במשך 20 שניות עד מעורבב היטב, או להתמזג בקערה. מכסים ומניחים במקרר עד מוכן לשימוש.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון