קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

מרנג קקאו שקדים

מרנג קקאו שקדים
Meringues שקדים Cocoan עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap יש 60 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שקדים טחונים, שוקולד מריר, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: מרנג קקאו עם פירות יער, מרנג שוקולד שקדים, ו מרנג אוכמניות שקדים.

הוראות

1
מניחים את המדפים לחלק את התנור לשלישים ולחמם מראש את התנור ל 149°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף או מחצלות סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מנפים יחד את הסוכר של הממתקים, השקדים הטחונים ואבקת הקקאו לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
עבודה עם מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk (ודא הקערה נקייה ויבשה ללא דופי), מקציפים את החלבונים ביצה ומלח במהירות בינונית עד הלבנים הם אטומים. להגדיל את המהירות בינונית גבוהה ולהמשיך שוט כמו שאתה מוסיף סוכר על 1 כף בכל פעם. ואז שוט עד הלבנים הם חזקים להחזיק פסגות נוקשות. הם עדיין צריכים להיות מאוד נוצצים. לנצח את הוניל, ולהסיר את הקערה מן המיקסר. עם מרית גומי גדולה, במהירות אך בעדינות לקפל את החומרים יבשים, ואחריו שוקולד קצוץ ושקדים קלויים. הלבנים באופן בלתי נמנע ינתקו כשאתם מקפלים את המרכיבים היבשים -- פשוט נסו לעבוד במהירות ולהשתמש בנגיעה קלה, אז אתם מנטרלים אותם מעט ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
השתמש מרית כפית בזהירות הבלילה לתוך שקית Ziploc בגודל גלון. אטמו את השקית וגזרו חור של 1/2 אינץ 'מהפינה כדי להעביר את הבלילה על גבי סדיני האפייה, תוך השארת כ-2 אינץ' בין התלוליות. אבק את צמרות המרנג קלות מאוד עם סוכר מנופה של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
אופים במשך 10 דקות, ולאחר מכן, מבלי לפתוח את דלת התנור, להפחית את טמפרטורת התנור ל 93° ואופים במשך 1 שעה יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר את גליונות האפייה מהתנור ולאפשר למרנג להתקרר לטמפרטורת החדר. לאחר מכן, לקלף את מרנג מסדינים אפייה. לאחסן במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה