קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי

מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו מרק בצל צרפתי בסגנון דרומי. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 468 קלוריות , 23 גרם חלבון ו -26 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם יש לכם עלי דפנה, בצל, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחורף . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 52% . הציון הזה מוצק. שעועית ירוקה בריאה יותר בסגנון דרומי , שעועית ירוקה בסגנון דרומי ומרק בצל צרפתי קלאסי דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את הבצל בחמאה ומאדים במשך 5 עד 10 דקות, או עד לריכוך. מערבבים פנימה את הטימין ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
בסיר גדול על אש גבוהה מערבבים את הקונסומה, עלי הדפנה והיין הלבן, אם רוצים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה, מערבבים פנימה את הבצל המוקפץ ומניחים להתחמם, כ-10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין1/4 כוס שמנת חמוצה, גלגל העין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מצקת מרק ל-4 קערות אישיות הניתנות לתנור, ממלאות כל אחת כ-3/4 מהדרך. מעל כל קערה 2 פרוסות לחם בגט ולאחר מכן מכסים כל אחת בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
אופים ב-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) במשך 10 עד 15 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות