מרק בצל צרפתי II
מרק בצל צרפתי II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מרק בשר בקר, לחם, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.
הוראות
מבשלים ומערבבים בצל בשמן צמחי בסיר גדול מכוסה על אש בינונית במשך 20 דקות. מוסיפים את מרק הבשר, רוטב ווסטרשייר ופלפל שחור; מחממים לרתיחה.
מניחים לחם על תבנית אפייה; מפזרים לחם עם גבינה. מטגנים 4-5 סנטימטרים מחום במשך כ 1 דקה או עד גבינה מותכת וזהב.
מרק מצקת לתוך קערות העליון עם לחם.