קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות67
מגזין

מרק דגים

מרק דגים
אם ברצונך להוסיף עוד חלב חינם ו pescatarian מתכונים לתיבת המתכונים שלך, מרק דגים יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו עגבניות, מלאי דגים, עלי דפנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות וזה מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים.

הוראות

1
במעבד מזון מיני, מפזרים את הלחם לקוביות עם המים ולתת לעמוד עד המים נספגים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים את השום, קאיין ומלח ותהליך עד הלחם והשום הם קצוצים גס. עם המכונה על, טפטוף בשמן זית ולעבד עד rouille הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שום גויה®שום גויה®
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעבירים לקערה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת גדולה מאוד, עמוקה, מחממים את 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את הכרישות, בצל, שומר ושום קצוץ ומבשלים מעל חום מתון עד שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהם מתחילים להישבר, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
7
מוסיפים את עלי המפרץ, זעפרן ופסטיס ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
זעפרןזעפרן
פסטיספסטיס
8
מוסיפים את מלאי הדגים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד שהירקות רכים מאוד, כ -20 דקות. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מלאי דגיםמלאי דגים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
9
במעבד מזון, דופק את הירקות ואת מרק מחית גס. מסננים דרך מסננת בסדר להגדיר על המחבת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
10
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מוסיפים את הלובסטר ומבשלים עד שהוא הופך אדום בהיר, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
12
לנקז ולשטוף את הלובסטר מתחת למים קרים עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
13
הסר את הזנב, טופר מפרק בשר לחתוך לחתיכות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
14
מחממים את המטגן. מסדרים את פרוסות באגט על תבנית אפייה ומטגנים אותם 6 אינץ ' מהחום במשך כ 1 דקה לכל צד, עד הפרוסות הן חום זהוב סביב הקצוות. לשפשף כל פרוסה עם ציפורן השום כולה הנותרים טפטוף קלות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בגטבגט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
15
מוסיפים את תפוחי האדמה ופלפל קאיין למרק ומביאים לרתיחה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד תפוחי האדמה הם רק במכרז, על 10 דקות; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
16
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד שהם רק מתחילים לפתוח, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
17
הוסף את דג הנזיר, לכסות ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
18
מוסיפים את הלובסטר, סנאפר והליבוט, מכסים ומבשלים עד שהצדפות פתוחות וכל הדגים מבושלים דרך, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
19
שים טוסט באגט בכל אחת מ-8 קערות רדודות. מצקת את הדגים ואת מרק מעל טוסטים, העליון כל מנה עם 1 כף של rouille.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת
20
מפזרים שברי שומר ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס

מרכיבים

13 אינץ חתיכת baguette, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ3 אינץ חתיכת baguette, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ9אינצ ' יםפרוסות באגט עבות, לחתוך על ההטיהפרוסות באגט עבות, לחתוך על ההטיה2גב שומן חזירגב שומן חזיר0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1נורת שומר-בריכות שמורות, פקק נורה וחותכים לקוביות 1/4 אינץנורת שומר-בריכות שמורות, פקק נורה וחותכים לקוביות 1/4 אינץ1בצל צהוב בינוני, קצוץחנות-קנה דגים מלאיחנות-קנה דגים מלאי2שיני שוםשיני שום4שיני שום, 3 קצוץ גסשיני שום, 3 קצוץ גס454פלפל האבנרופילה הליבוט חסר עור, לחתוך לשש עשרה 1 1/2 אינץ חתיכותפילה הליבוט חסר עור, לחתוך לשש עשרה 1 1/2 אינץ חתיכות1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2כרישה, לבן וירוק חלקים בלבד, פרוס דקכרישה, לבן וירוק חלקים בלבד, פרוס דק24צדפות littleneck, שפשףצדפות littleneck, שפשף907פלפל האבנרולובסטר חילובסטר חי454פלפל האבנרוmonkfish, לחתוך לשש עשרה 1 1/2-חתיכות אינץmonkfish, לחתוך לשש עשרה 1 1/2-חתיכות אינץ3קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה3קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוףשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף1בצל, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ454פלפל האבנרופילה סנאפר אדום skinless, לחתוך לשש עשרה 1 1/2 אינץ ' חתיכותפילה סנאפר אדום skinless, לחתוך לשש עשרה 1 1/2 אינץ ' חתיכות1צביטהקורט של חוטי זעפרןקורט של חוטי זעפרן2עגבניות, לחתוך לקוביות 1/2 אינץעגבניות, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ3קרום: פירורי קרקר גרהם1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים680פלפל האבנרותפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וחותכים לקוביות 1/2 אינץ2קרום: פירורי קרקר גרהםפסטיס או פרנופסטיס או פרנו