מרק חתונה איטלקי
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מרק חתונה איטלקי, מרק חתונה איטלקי, ו מרק חתונה איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והגזר ומבשלים, מערבבים, עד שהתרככו מעט, כ 4 דקות.
להוסיף חצי שום 1 כפית כל רוטב ווסטרשייר ומרווה; לבשל 1 דקה.
מוסיפים את מרק העוף, 3 כוסות מים וקליפה פרמזן ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום בינוני ומבשל עד הירקות מכרזים, על 7 דקות.
בינתיים, מערבבים את החזיר, פירורי לחם, 1 כף פרמזן מגוררת, את השום שנותר ואת 1 כפית כל רוטב ווסטרשייר ומרווה בקערה. טופס לתוך כדורי בשר 1 אינץ'.
להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא את המרק לרתיחה. מערבבים את orzo ומבשלים 6 דקות.
מוסיפים את כדורי הבשר ומבשלים עד שהם מוצקים לצוף למעלה, על 4 דקות יותר. מערבבים את התרד ומבשלים עד נבול, על 1 יותר דקה. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם פרמזן.