מרק חתונה איטלקי I
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק חתונה איטלקי אני. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם גזר, מרק עוף, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק חתונה איטלקי, מרק חתונה איטלקי, ו מרק חתונה איטלקי.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב בשר, ביצה, פירורי לחם, גבינה, בזיליקום ואבקת בצל; צורה לתוך כדורי 3/4 אינץ'.
בסיר גדול, מרק חום לרתיחה; מערבבים אסקרול, פסטה אורזו, גזר קצוץ וקציצות בשר. לחזור לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני. מבשלים ברתיחה איטית במשך 10 דקות, או עד פסטה הוא אל דנטה. מערבבים לעתים קרובות כדי למנוע דבק.