מרק כופתאות חזיר
מרק כופתאות חזיר יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 5 . מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 220 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך זנגביל, מרק עוף, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: מרק כופתאות חזיר, מרק בשר חזיר וכרוב, ו מילוי כופתאות חזיר ועירית.
הוראות
חזיר חום עם זנגביל במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד.
שלב תערובת חזיר, כוסברה, ו 2 כפות. רוטב הויסין בקערה בינונית.
סדר עטיפת טון 1 וון על משטח נקי, שטוח. (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע התייבשות.) להרטיב את הקצוות של עטיפה עם מים. כף על 1 כף. תערובת חזיר במרכז עטיפה; מקפלים 2 פינות מנוגדות יחד על תערובת חזיר, ויוצרים משולש. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום. מכסים במטלית לחה. חזור על ההליך עם עטיפות שנותרו תערובת חזיר.
להביא מרק שנותר 1 כף. רוטב הויסין לרתיחה קלה בתנור הולנדי על חום בינוני; מערבבים בעדינות 8 כופתאות. מבשלים 4 עד 5 דקות או עד כופתאות לצוף למעלה.
מניחים כופתאות ב 5 קערות מנה בודדות. חזור על הליך עם הנותרים 7 כופתאות.
מוסיפים פטריות ובצל מרק רותח; מבשלים 1 דקה. מצקת 1 תערובת מרק כוס מעל כופתאות בקערות.
הערה: כדי להקפיא כופתאות, להרכיב לפי ההוראות, ולמקם בשכבה אחת בתיק מקפיא פלסטיק גדול zip-top. להקפיא עד 3 חודשים. קוק, לפי ההוראות.