מרק סלרי קרמי
מרק סלריקי קרמי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 343 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש פלפל, מרק עוף פחות נתרן, חמאה וסלריאק. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו מרק סלרי קרמי, מחית מרק סלרי עם סלריאק מזוגג ותפוח בקארי, ו בשר צבי צלוי במחבת עם תפוחי אדמה אפויים מוקרמים וסלריאק.
הוראות
להמיס חמאה; לזרוק עם לחם על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות או עד הזהב.
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
להוסיף כרישה; לבשל 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בקמח; לבשל 2 דקות, ערבוב טוב.
להוסיף celeriac מרק; להביא מבשלים. מבשלים 30 דקות.
מניחים חצי תערובת בבלנדר.
הסר את החלק המרכזי של מכסה בלנדר, ומכסה בלנדר מאובטח על בלנדר.
מניחים מגבת נקייה מעל פתיחה במכסה. תהליך עד חלקה. זן תערובת מחית דרך מסננת מעל קערה; להשליך מוצקים. חזור על הנוהל עם תערובת סלרי שנותר.
להחזיר מרק למחבת על חום בינוני; מערבבים חצי, פלפל, ומלח. לבשל במשך 5 דקות.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.