מרק עגבניות טרי שמנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות טרי שמנת. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם עגבניות, מלח, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו שעועית טרייה וסלט עגבניות עם ויניגרט קיסר שמנת, שעועית ירוקה טרייה וסלט עגבניות עם רוטב שום שמנת, ו מרק אספרגוס טרי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, חום 3 ליטרים מים רותחים. עם סכין חדה, לחתוך x רדוד בתחתית כל עגבניה.
הוסף למים רותחים, 2 או 3 בכל פעם, במשך 10 שניות. באמצעות כפית מחוררת, להסיר עגבניות ממים רותחים; מיד לצלול לתוך מי קרח עד הקור.
ניקוז. לקלף ולקצוץ עגבניות.
בסיר 3 ליטר כבד, שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים בצל בשמן 3 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז. מערבבים עגבניות קצוצות, מרק, רסק עגבניות, מלח, אגוז מוסקט ופלפל אדום.
חום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים חשפו 5 דקות או עד עגבניות רכות. מערבבים בקצפת.
בבלנדר או מעבד מזון, מניחים 2 1/2 כוסות תערובת עגבניות. כיסוי; תערובת על מהירות בינונית 30 שניות או עד חלקה.
יוצקים תערובת לתוך קערה גדולה. חזור עם תערובת עגבניות נותרת. החזר תערובת מחית לסיר.
חום מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חם. מעל כל מנה עם בזיליקום.