מרק עוף וביצה עם קציצות בשר עגל קטן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 260 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, עלי תרד, עגל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו קציצות עגל רוזמרין, קציצות עגל עם פסטה תוצרת בית, ו קלוי Orecchiette עם כדורי בשר עגל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מתכון זה כולל נגיעות אישיות רבות: השילוב של בשר ועוף בבסיס המתכון הוא משהו שקיבלתי מאמא שלי, משובץ העוף עם כמה שיני ציפורן כדי להוסיף טעם מיוחד להכנת ציר עוף בגיא סבוי בפריז ויותר מכל, כדורי הבשר מההורים שלי. מרק זה הוא ארוחה בפני עצמו וטעם אפילו שאריות טובות יותר.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
2 גבעולים סלרי עם עלים, חלקים פנימיים מן החבורה קלופים של העור החיצוני, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
3
מרק: מתבלים את העוף עם מלח, לפי הטעם, ודוחפים את 2 שיני לתוך 1 של ירכיים עוף.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
4
מוסיפים אותו לסיר מלאי גדול, מכסים עם כ 4 ליטרים מים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
בינתיים, מתבלים את עצמות הבשר במלח ומחממים אותן במחבת ברזל יצוקה עם שמן קנולה, צורבים אותן בחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עצם בקר
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
תוסיף אותם לסיר עם העוף. למחבת כי העצמות נצרבו, על אש בינונית, להוסיף את הגזר, סלרי ובצל ולזרוק עד שהם מצופים בשמן.
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
4
מגלגלים את שאר העגל לקציצות קטנות. הם צריכים להיות בגודל של עגבניית דובדבן קטנה. כדורי בשר מגולגלים באופן לא מושלם הופכים את המרק הזה ליותר ביתי ואמיתי.) מסדרים את כדורי הבשר בשכבה אחת על תבנית אפייה ומקררים.
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
לאחר כ -45 דקות ב מבשלים עדין, לטעום את מרק העוף ולהתאים את התיבול, במידת הצורך. השתמש בכפית גדולה וזוג מלקחיים כדי להסיר את העוף לתבנית אפייה או משטח שטוח אחר ולאפשר לו להתקרר במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
תסיר את עצמות הבשר ותוציא את מח העצם.
מרכיבים שתצטרך
עצם בקר
7
הוסף אותו למרק, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
8
להסיר ולהשליך את הקורנית הטרייה ועלי המפרץ. קח את השד ואת בשר הירך מן העוף, דואג להשליך את העצמות ואת העור. לשבור את העוף לחתיכות בגודל ביס, אבל לא קטן מדי, ולהוסיף אותם למרק.