מרק ערמונים בקארי נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מרק. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 166 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פחות נתרן מרק עוף, בזיליקום, שעועית קנליני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק ערמונים, מרק ערמונים, ו מרק ערמונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בתנור הולנדי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים בטטה, אבקת קארי ושום; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
בטטה
שום
4
מוסיפים שעועית ירוקה, ערמונים, מרק, ושעועית קנליני; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 30 דקות או עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית קנליני
שעועית ירוקה
ערמונים
תפוח אדמה
מרק
5
מניחים תערובת ירקות 4 כוסות בבלנדר; תהליך עד חלקה. להחזיר תערובת טהורה למחבת; מערבבים במלח ומרכיבים הנותרים. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.