מרק תפוחי אדמה וכרישה מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה שמנת ומרק כרישה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. . גשו לסופר וקנו מרק עוף, מרגרינה, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו מרק תפוחי אדמה מוקרם-כרישה, מרק כרישה תפוחי אדמה מוקרם, ו כרישה מוקרמת ומרק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מעל חום בינוני, לשלב את תפוחי האדמה ואת מרק ולאפשר להתבשל במשך 20 דקות, או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
במחבת נפרדת מעל חום בינוני, מטגנים את הכרישה בחמאה או במרגרינה במשך 5 עד 10 דקות, או עד למכרז.
מוסיפים את הכרישה ואת השמנת לתפוחי האדמה ומערבבים היטב. (הערה: זו הנקודה שאני אוהב לקחת מחית תפוחי אדמה מעט לעבות את המרק.)