קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות20
מגזין

מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos)

מתוך בית כפרי פולני תבשיל האנטר של מטבח (Bigos)
מתוך בית כפרי פולני התבשיל האנטר של המטבח (Bigos) הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. 132 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בצל, כתף עגל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו ביגוס פולני / תבשיל האנטר, Bigos (תבשיל צייד פולני), ו מבית כפרי פולני Barszcz של המטבח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מסננים את הכרוב הכבוש, מניחים אותו בסיר בינוני, ומוסיפים 2 כוסות (480 מ " ל) מים וחתיכות בייקון. מכסים ומרתיחים מעל חום בינוני במשך 20 דקות או יותר, עד הכרוב הכבוש הוא רך מאוד והבייקון מבושל.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
בינתיים, לשים את הכרוב טרי פטריות מיובשות בסיר גדול נפרד, לכסות עם מים, ולהביא לרתיחה. המשך רותחים עד שהכרוב רך, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
לנקז ולהניח בצד.
4
יש לשטוף את כל הבשר ולטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
שים את הקמח בקערה רדודה וזרוק את הבשר למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חום 1 כף של שמן צמחי על חום בינוני בסיר תבשיל גדול מספיק כדי להחזיק את כל הבשר והירקות. מבשלים את הבצל עד מתרכך, להסיר עם כפית מחוררת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות לסיר ומחממים קלות את הבשר, בקבוצות, מעל חום בינוני, 2 עד 3 דקות לכל צד, מעבירים את הבשר לצלחת כשזה נעשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
כאשר כל הבשר כבר השחמה, להעלות את החום גבוה, לשפוך את היין, ומרתיחים בקצרה, מגרד את חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר עם כף עץ. להחזיר את הבשר ואת כל מיצי המנוחה שלו בחזרה לסיר, ולהוסיף את הבצל, kielbasa, שזיפים, כרוב, ואת תערובת כרוב כבוש ובייקון, יחד עם מי הבישול שלה. מלח בנדיבות, להוסיף כמה טחנות של פלפל, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
נקניקייהנקניקייה
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
להנמיך את החום, לכסות את הסיר עם המכסה askew מעט, ומבשלים על חום נמוך מאוד במשך 2 עד 3 שעות טוב, עד הבשר מתפרק והמרק הוא עשיר וחום. מערבבים את התבשיל מדי פעם, ולוודא כי הנוזל אינו מתאדה מהר מדי (מוסיפים כמות קטנה של מים בעת הצורך). חלקם כמו bigos מימי, אבל אנו מוצאים את התוצאה הטעימה ביותר היא עבור כרוב כבוש, כרוב, ובשר כל להיות כמעט נמס יחד, עם מספיק רוטב כדי לשמור על הכל לח, אבל לא כל כך הרבה שכל המרכיבים לצוף, כמו בתבשיל מסורתי יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מגישים בתבשיל גדול עם כפית גדולה ופרוסות עבות של לחם כפרי כהה. אתה כמובן צריך כלים, אבל הכיף של זה הוא לדחוף את bigos והמיצים שלה על הלחם. ביגוס מחזיק מעמד לנצח, ומשתפר עם הזמן. אחת מחברותיה של אן באופן שגרתי עושה את זה ביום רביעי כדי לשרת במוצאי שבת, ונשבע שזה משתפר בכל יום.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)

מרכיבים

4רצועותבייקון או, אפילו יותר טוב, 4 פרוסות דקות בייקון קנדי, קצוץבייקון או, אפילו יותר טוב, 4 פרוסות דקות בייקון קנדי, קצוץ225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 lb בשר בקר ללא עצמות, כגון צ'אק, לחתוך לחתיכות 1-אינץ' (2.5-ס 1/2 lb בשר בקר ללא עצמות, כגון צ'אק, לחתוך לחתיכות 1-אינץ' (2.5-ס " מ)8שרימפס וורידיםלחם להגשה, עדיף כפרי וחשוך, כגון כיכר רוסיתלחם להגשה, עדיף כפרי וחשוך, כגון כיכר רוסית2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס יין אדום יבשכוס יין אדום יבש30דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/4 כוס קמח לכל המטרה1/4 כוס קמח לכל המטרה1ראש קטןכרוב ירוק, פרוס דקכרוב ירוק, פרוס דק1קומץקטן של פטריות בר מיובשות (כל סוג)קטן של פטריות בר מיובשות (כל סוג)1( חצילים)בצל, קלופים וקצוציםבצל, קלופים וקצוצים225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גביע מגולען שזיפים, לרבעיםגביע מגולען שזיפים, לרבעים8שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי800דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.3/4 כרוב כבוש3/4 כרוב כבוש225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 lb מעושן קילבסה או עוד נקניק קשה חריף, פרוס עבה1/2 lb מעושן קילבסה או עוד נקניק קשה חריף, פרוס עבה225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 lb בשר צבי ללא עצמות, רגל, או חתך התבשיל( לא חלציים), לחתוך לחתיכות 1 אינץ '(2.5-ס 1/2 lb בשר צבי ללא עצמות, רגל, או חתך התבשיל( לא חלציים), לחתוך לחתיכות 1 אינץ '(2.5-ס " מ)225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 lb חזיר או כתף עגל, לחתוך לחתיכות 1-inch (2.5-cm) 1/2 lb חזיר או כתף עגל, לחתוך לחתיכות 1-inch (2.5-cm)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן צמחי או שומן חזירשמן צמחי או שומן חזיר