נגיסות קינוח מוקה אגוזים
נגיסות קינוח מוקה אגוזים יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 70 מנות. אם יש לך שמן צמחי, תערובת בראוני שוקולד פאדג'בגודל משפחתי, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. . עם כפית ציון של 9%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, אגוזי לוז-מוקה דאקואז, ו מוקה מוקה אגוזים שייק.
הוראות
תנור חום ל 350 מעלות F. מעיל 15 x 10 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס בישול לא מקל.
הכן תערובת בראוני על פי הוראות החבילה באמצעות שמן, מים וביצים.
מורחים באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים 17 עד 20 דקות או עד להגדיר במרכז. מגניב 15 דקות. להקפיא 30 דקות כדי להפוך חיתוך קל יותר.
מיקרוגל שוקולד צ ' יפס במיקרוגל בינוני-קערה בטוחה על 45 שניות גבוהות או עד נמס וחלק כאשר עורר. מערבבים בחלב מרוכז ממותק, ממרח אגוזי לוז, מלח ושקד לחלץ עד חלקה.
חותכים לתוך 70 (1 1/4 אינץ') ריבועים. לארגן על מגש הגשה.
מניחים תערובת אגוזי לוז שוקולד בשקית לקשט מצויד קצה כוכב בינוני. צינור מתערבל על גבי כל בראוני.
מקשטים כל אחד עם 1 חתיכת אגוזי לוז קצוץ, אם תרצה בכך.