קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

נקניקיות ופרמזן

נקניקיות ופרמזן
ראש לחנות ולקחת סדינים בצק עלים, חלב, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 28%, המנה הזו לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פחזניות תפוחי אדמה פרמזן, פרמזן עם מרינרה, ו פחזניות פרמזן בזיליקום.

הוראות

1
מחממים תנור 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים כל דף מאפה ל -3 רצועות לאורך. בקערה קטנה מקציפים ביצה עם חלב עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מברישים את החלק העליון של כל רצועת מאפה בתערובת הביצים/חלב ומפזרים על כל אחד 1 כף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
חלבחלב
ביצהביצה
4
מחלקים את הנקניקיה הלא מבושלת ל -6 מנות שוות. מעצבים כל מנה ליומן באורך זהה לרצועות המאפה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
5
מניחים בול עץ נקניק אחד באמצע כל רצועת מאפה. מקפלים את הקצוות של המאפה עד לצרף נקניק ולצבוט יחד בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
6
מברישים צמרות עם זיגוג הביצה שנותר. צינה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ביצהביצה
7
הניחו דף שקית נייר חומה על תבנית עם נייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
חותכים כל גליל מאפה לפרוסות 1 אינץ ' ומניחים על גבי הנייר החום.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
9
אופים במשך 15-20 דקות או עד נקניק מבושל ומאפה הוא שחום קלות. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור