קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
מגזין

עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים

עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים
אם יש לכם קצפת, אבקת קקאו, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים, עוגת שוקולד שמנת מלאה, ו רול עוגת שוקולד מלא קרם (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחלח חתיכת גבינה גדולה עם מים; לסחוט עודף. קו 1 1/2-קערה ליטר עם cheesecloth.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים ליקרים וגראפה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גרפהגרפה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
חותכים לרוחב עוגה פאונד לפרוסות בעובי 3/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגה יבשהעוגה יבשה
4
חותכים כל פרוסה באלכסון לשניים, ויוצרים שני משולשים.
5
שכב עוגת משולשים בשכבה אחת על תבנית אפייה; מברשת עם תערובת ליקר. שורה תחתונה וצדדים של קערה מוכנה עם משולשי עוגה (צדדים רטובים מול) בתבנית התפרצות שמש. שמור משולשים נוספים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מערבבים 2 אונקיות שוקולד בקערת מתכת המוגדרת על סיר קטן של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. מגניב רק לטמפרטורת החדר. לנצח קרם ואבקת סוכר בקערה גדולה עד פסגות המשרד טופס. מקפלים ב 3 אונקיות קצוצים שוקולד ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מורחים חצי תערובת על עוגה, מכסים לחלוטין ויוצרים היטב במרכז. מקפלים מקורר שוקולד מומס לתערובת קצפת נותרת; כף לתוך מרכז היטב של מילוי. מכסים מילוי עם משולשים עוגה הנותרים (צד רטוב למטה), זמירה כדי להתאים במידת הצורך. כיסוי עם פלסטיק. צמרמורת לפחות 5 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
הפוך את העוגה לצלחת.
9
הסר בד. לנפות אבקת קקאו מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי