אם יש לכם קצפת, אבקת קקאו, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת כיפה מלאה שוקולד וקרם אגוזים, עוגת שוקולד שמנת מלאה, ו רול עוגת שוקולד מלא קרם (מתכונים דומים).
הוראות
1
לחלח חתיכת גבינה גדולה עם מים; לסחוט עודף. קו 1 1/2-קערה ליטר עם cheesecloth.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מערבבים ליקרים וגראפה בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
גרפה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
חותכים לרוחב עוגה פאונד לפרוסות בעובי 3/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגה יבשה
4
חותכים כל פרוסה באלכסון לשניים, ויוצרים שני משולשים.
5
שכב עוגת משולשים בשכבה אחת על תבנית אפייה; מברשת עם תערובת ליקר. שורה תחתונה וצדדים של קערה מוכנה עם משולשי עוגה (צדדים רטובים מול) בתבנית התפרצות שמש. שמור משולשים נוספים למעלה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מערבבים 2 אונקיות שוקולד בקערת מתכת המוגדרת על סיר קטן של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. מגניב רק לטמפרטורת החדר. לנצח קרם ואבקת סוכר בקערה גדולה עד פסגות המשרד טופס. מקפלים ב 3 אונקיות קצוצים שוקולד ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מורחים חצי תערובת על עוגה, מכסים לחלוטין ויוצרים היטב במרכז. מקפלים מקורר שוקולד מומס לתערובת קצפת נותרת; כף לתוך מרכז היטב של מילוי. מכסים מילוי עם משולשים עוגה הנותרים (צד רטוב למטה), זמירה כדי להתאים במידת הצורך. כיסוי עם פלסטיק. צמרמורת לפחות 5 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומי
זילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
הפוך את העוגה לצלחת.
9
הסר בד. לנפות אבקת קקאו מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי