קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אגוזי לוז, שוקולד וטורט תות

אגוזי לוז, שוקולד וטורט תות
אם יש לכם סוכר, תותים סל, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגוזי לוז, שוקולד וטורט תות, טורט אגוזי לוז תות, ו טורט אגוזי לוז שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. חמאה וקמח 9 אינץ 'בקוטר מחבת עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה עם קלף. חמאה וקלף קמח. טוחנים דק אגוזי לוז ו 2 כפות סוכר במעבד.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים 2/3 כוס תערובת אגוז בקערה בינונית; להוסיף קמח לטאטא כדי להתמזג. מילואים הנותרים תערובת אגוז לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות ביצים 2/3 כוס סוכר בקערה גדולה עד התערובת היא עבה לאט המסת צורות סרט כאשר מקצף מורמים, כ 8 דקות. מקפלים בתערובת קמח 3 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים עוגה עד העליון הוא זהב ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 28 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להעביר עוגה למתלה. מגניב במחבת 10 דקות. הפעל סכין קטנה בין הצדדים מחבת ועוגה כדי לשחרר. להפוך את העוגה על מתלה; לקלף את קלף. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
להביא שמנת כדי להתבשל בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים שוקולד ומקציפים עד מומסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים לתוך צלחת זכוכית 13x9x2 אינץ'. מקררים עד ganache מתעבה כדי עקביות להפיץ, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה 30 דקות (ganache יהיה דומה פודינג עבה).
5
להעביר 3/4 כוס שוקולד ganache לקערה קטנה; להפריש לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
חותכים עוגה אופקית לתוך 2 שכבות (שכבות יהיה דק).
7
מניחים שכבת עוגה 1, בצד לחתוך למעלה, על מגש.
8
מורחים 1/2 כוס שוקולד גנאש נגמר. מסדרים תותים פרוסים במעגלים קונצנטריים מעט חופפים מעל גנאש.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מורחים 1/2 כוס גנאש על הצד לחתוך של שכבת העוגה השנייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מניחים שכבת עוגה על גבי תותים, צד גנאש למטה, ולחץ מעט לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
11
מורחים גנאש שוקולד הנותרים על הצדדים העליון של העוגה. בעדינות לחץ אגוזי לוז שמורה הקרקע על הצדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
36 אגוזי לוז שלמים מולבנים, קלויים36 אגוזי לוז שלמים מולבנים, קלויים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
העברה שמורה 3/4 כוס גנאש שקית מאפה מצויד טיפ כוכב בינוני. צנרת 8 שושנות סביב קצה העליון של עוגה, ריווח בנפרד. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בכיפת עוגה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
13
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני המשך.)
14
החל 1/3 אינץ ' מקצה גזע של תותים שלמים, דק לחתוך תותים לאורכו כדי קצה. הקש פרוסות מעט מאוורר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
15
מניחים פירות יער מאווררים בין שושנות על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
16
מקשטים עם אגוזי לוז קלויים נוספים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז