קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

Bluefish בניחוח כתום

Bluefish בניחוח כתום
דג כחול בריח כתום יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עור-על פילה כחלחל, שמן זית, גרידת תפוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 88%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר, Bomboloni ריחני כתום עם קרם מאפה ורוטב שוקולד כתום טבילה, ו Sunkist כתום קפרזה נושך עם כתום ריחני שמן עשב.

הוראות

1
הסר את הדג מן המלח וללטף אותו יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
מברישים אותו בתערובת של שמן זית וגרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
3
מניחים את הדג, צד העור למטה, על הגריל הרחק גחלים של אש קטנה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מוסיפים כמה חתיכות עץ לגחלים ומכסים את הגריל. עבור bluefish, אני מעדיף פירות או עץ אגוז כגון אפרסק, פקאן, תפוח, או דובדבן. עץ כתום הוא גם בחירה מהנה. סגור את צריכת האוויר רק לרסיס ולבשל במשך 12 עד 15 דקות, בהתאם לעובי הפילה ועוצמת האש. כאשר הדג מבושל, יהיה לו גוון חלוד יפה והבשר יתקלף תחת לחץ עדין. הסר בעדינות את הפילה לצלחת והגש מיד. אני אוהב להסיר את העור של דג כחול ואת השושלת הצבעונית הבסיסית ממש מתחתיו, כמו אלה יכולים להיות טעמים חזקים כי כמה אורחים לא מעריכים. זה גם עוזר להסיר כמה רעלים כי הם דאגה עם bluefish, כפי שהם נוטים להצטבר רק מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
דג כחולדג כחול
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
לשימור,לשימור,
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוציםאפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
Reprinted עם רשות מאיפה יש עשן: פשוט, בר קיימא, צלייה טעימה על ידי ברטון סיבר. זכויות יוצרים © 2013 by Barton Seaver. צילום: קייטי סטופ. Published by Sterling Epicure, an imprint of Sterling Publishing Co. בע " מ.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.