נקניק אגוז מלית עוגה
נקניק אגוז מלית עוגה דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 254 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם עלי מרווה, אגוזי מלך, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: צלי חזיר עם נקניק, פירות ומילוי אגוזים, מלית אגוז תאנה ואורן, ו פירות חורף ומילוי אגוזים.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
יש מוכן 18-20cm בדיל עוגה springform.
מחממים את השמן ואת החמאה ומטגנים בעדינות את בצלצלים וסלרי במשך 5 דקות בלי לצבוע אותם. עצה לתוך קערה ולהוסיף את פירורי הלחם, sausagemeat, אגוזי מלך, גרידת תפוזים ומרווה.
מוסיפים הרבה פלפל וקצת מלח, אם משתמשים, ומערבבים יחד עם הידיים.
מוסיפים את הביצה, ואז מערבבים היטב.
מסדרים את פרוסות הבייקון בפח, עוזב רצועת 5cm על הבסיס, ואז להניח אותם סביב הצדדים של הפח ולתת עודף לתלות על הקצה. בזהירות למלא את הפח עם תערובת מלית, מפלס אותו על גבי. מקפלים את הבייקון על החלק העליון של המילוי, איסוף וסיבוב הקצוות באופן רופף במרכז. לפזר על האגוזים הנותרים, לחיצה עליהם מעט.
הגדר את הפח על תבנית אפייה כדי לתפוס כל מיצים לברוח, ואז לאפות עבור 40-45 דקות עד העליון הוא זהב. להתקרר בפח במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר על צלחת הגשה ולפזר עם פטרוזיליה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "