מרק פשטידת דלעת שלם יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו מרק עוף, עלי טימין, גבינת עיזים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו עוגת דלעת צ'ורו עוגת גבינה דנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
הפוך מכסה על החלק העליון של הדלעת על ידי חיתוך סביב הגבעול בזווית 45 מעלות. ודא הפתח הוא גדול מספיק כדי לעבוד בתוך.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
4
הסר את הזרעים והסיבים עם כף מתכת או כף גלידה ומזמרה במטבח. שמור את הזרעים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
5
מברשת את החלק החיצוני של הדלעת ואת המכסה עם שמן צמחי. שמן צלחת תבשיל עגול גדול מספיק כדי להחזיק את הדלעת ומניחים את הדלעת בפנים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
6
מערבבים את החמאה, בצל, מלח, שום, תפוחים, מרק עוף, ושמנת כבדה בדלעת החלולה. להחליף את המכסה של הדלעת כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
(טעם מקורי)
לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
7
אופים במשך 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר את המכסה.
9
מוסיפים את גבינת העזים ואת הקורנית ואופים 30 דקות נוספות, חשופים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזים
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הסר את הדלעת מהתנור, וגרד בעדינות חלק מהבשר לתערובת המרק. מחית עם בלנדר טבילה כדי עקביות הרצוי, להיות זהיר כדי למנוע את הצדדים ואת החלק התחתון של הדלעת.