נקניק איטלקי-פירה פאי תפוחי אדמה
נקניק איטלקי-פירה פאי תפוחי אדמה נטול גלוטן,, קטוגני ומספק כ 6 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו חלב, עלי בזיליקום, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: נקניק איטלקי-פירה פאי תפוחי אדמה, מאפה נקניקיות מחית תפוחי אדמה, ו פירה ותבשיל נקניק.
הוראות
תנור חום עד 191°. תרסיס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. לבשל 1 תפוחי אדמה נרתיק כפי שהורה על תיבת-למעט להשתמש 3/4 כוס חלב 1/2 כוס מים; להשמיט מרגרינה. לאחר הפסקה של 5 דקות, מוסיפים ביצים.
מורחים תפוחי אדמה מבושלים בצדדים התחתונים ומעלה של צלחת עוגה, ויוצרים קרום.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד נקניק כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה ובזיליקום. להפחית את החום נמוך; לבשל על 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם.
יוצקים לתוך צלחת פשטידת תפוחי אדמה מרופדת.
אופים כ 25 דקות או עד הקצוות קרום רק להתחיל להפוך חום זהוב.
אופים כ 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.