נקניק דביק עוטפת
עוטפת נקניק דביק דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 609 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש חרדל צרפתי, קטשופ עגבניות, החסה פנינה תינוק, ותערובת תירס מתוקה. 31 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Baguettes נקניק דביק, אורז דביק עם נקניק סיני, ו שיפודי נקניק ורוזמרין דביקים.
הוראות
מערבבים את החרדל, קטשופ וסוכר. מחממים את הברביקיו. לזרוק את הנקניקיות על ולחשול במשך כ 15 דקות, או עד שהם פריכים, אבל לא מבושל לגמרי דרך.
מברישים את הרוטב הדביק על כל הנקניקיות ומבשלים אותם עוד 5 דקות, צולים באופן קבוע.
מחממים את הטורטיות על האש במשך 30 שניות בכל צד.
מגלגלים את הנקניקיות הדביקות בעטיפות, יחד עם כמה עלי פנינה של תינוק. לסיים עם מנה של תבלין תירס.