להביא 1 ליטר מים מומלחים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות של מיץ לימון. לגרוף את השרימפס, לכסות ולתת למים לחזור לרתיחה. מיד להסיר מהחום, להגדיר את המכסה askew ויוצקים את כל הנוזל. החלף את הכיסוי ותן לשרימפס לשחרר את החום למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2
מורחים את השרימפס בכוס גדולה או קערת נירוסטה כדי להתקרר לחלוטין. לקלף ולאכול את השרימפס אם אתה רוצה: אחד אחד להניח את השרימפס על משטח העבודה שלך, לעשות חתך רדוד במורד הגב לגרד את (בדרך כלל) מעיים כהים. לזרוק את השרימפס עם הנותרים 1/2 מיץ ליים, לכסות ולאוורר במשך כ