סטייק אגף דרום אמריקאי
סטייק אגף דרום אמריקאי המתכון יכול לספק את התשוקה האמריקנית שלך בכ 1 שעה ו 30 דקות. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, וכל מתכון 30 יש 367 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. אם יש לכם סטייק אגף בקר, מלח, חומץ יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון 69%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: סטייק אגף דרום אמריקאי, סטייק ארז כבוש דרום אמריקאי, ו ג'אז מגניב וחם לטרוט סטייק צ'ימיצ' ורי דרום אמריקאי!.
הוראות
לסחוט מיץ מ 1 כתום ויוצקים לתוך מעבד מזון או בלנדר.
מוסיפים שום, כוסברה, צ ' ילי והרוטב שלהם, שמן, חומץ, כמון, כוסברה ו 1/2 כפית מלח. להסתחרר עד דק פיתה.
מניחים סטייק בשקית ניילון עם נעילת רוכסן בנפח 1 ליטר.
יוצקים תערובת כוסברה-צ ' יפוטלה על סטייק ושקית חותם. צמרמורת לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
הרם סטייק ממרינדה (מחק מרינדה) והניח על גריל ברביקיו משומן מעל מיטה מוצקה של גחלים בינוניות-חמות או חום בינוני-גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמת הגריל רק 3 עד 4 שניות); סגור מכסה על גריל גז. מבשלים סטייק, הופכים כל 4 עד 5 דקות, עד להשחמה משני הצדדים ונעשים לטעמכם במרכז החלק העבה ביותר (חתוך לבדיקה), בערך 12 דקות בסך הכל לבינוני-נדיר.
מעבירים סטייק ללוח מסגרת או מגש.
פורסים דק בשר על פני התבואה. פורסים גם את התפוז שנותר.
מגישים סטייק עם פרוסות תפוזים לסחוט מעל מנות, ומוסיפים מלח לפי הטעם.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה לזווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא מרלו של הבמאי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![מרלו של הבמאי]()
מרלו של הבמאי
מרלו של הבמאי שלנו לשנת 2014 מציע שפע וחך עגול ומלא. ניחוחו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסי עם הכניסה, היין מתרחב ונעשה קטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינים של שעועית אספרסו וניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בסיומו. זוגות יפה עם דד, צלעות חזיר בגריל לינגוויני עם פסטו.