סטייק עין-צלע משפשף יבש של בובי עם רוטב ברביקיו Mesa ו יוקון זהב תפוחי אדמה גראטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל סטייק יבש שפשף צלעות עם רוטב ברביקיו מסה ו תפוחי אדמה זהב יוקון Gratin. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1436 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום ולנטין. אם יש לכם אבקת צ'ילי אנצ' ו, שום, לשפשף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו יוקון זהב בטטה גראטן, יוקון זהב בטטה גראטן, ו תפוח אדמה גראטן זהב ארטישוק-יוקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית.;
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חום גריל או מחבת גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
לשפשף כל סטייק בצד 1 עם לשפשף יבש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מברשת עם שמן זית וגריל, לשפשף בצד למטה במשך 3 עד 4 דקות או עד חום זהוב, להתהפך ולהמשיך צלייה במשך 4 עד 5 דקות עבור doneness בינוני נדיר. הפוך את הסטייקים ומברשת את הצד לשפשף עם רוטב ברביקיו, להתהפך וגריל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
סטייקים של ניו יורק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר סטייקים מגריל ומברשת עם ברביקיו נוסף suace.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
מחממים תנור ל 400 מעלות F. חמאה מחבת מרובעת 9 אינץ ומפזרים שום על החלק התחתון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מסדרים 1/4 של תפוחי אדמה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8
מפזרים מלח ופלפל, ואז 1/3 של צ ' ילי ו 1/3 של כוסברה. חזור על שכבת תפוחי אדמה, צ ' ילי וכוסברה 2 פעמים נוספות, תיבול תפוחי אדמה עם מלח ופלפל. למעלה עם תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחה
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס שום קצוץ
9
יוצקים מרק מעל, ואז שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
10
מפזרים מלח ופלפל. מכסים את המחבת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
אופים עד תפוחי אדמה במכרז, על 1 שעה 15 דקות. לחשוף ומפזרים גבינות על תפוחי אדמה.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.