סטייק פלנק עם רוטב ברביקיו בלסמי
סטייק פלנק עם רוטב ברביקיו בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 63 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 941 קלוריות. אם יש לך אנצ'ו צ' ילה אבקה, בגט, גבינת מונטריי ג'ק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו כריך סטייק צלע עם רוטב ברביקיו תפוחים, סטייק צלוי עם רוטב ברביקיו בורבון, ו סטייק צלע עם רוטב עגבניות-בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הרוטב: להביא את חומץ בלסמי לרתיחה בסיר קטן על חום בינוני ומבשלים עד מופחת על ידי כמחצית, 15 עד 20 דקות. תניח בצד.
חום 1 כף שמן קנולה מעל חום בינוני-גבוה בסיר בינוני כבד תחתית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הקטשופ ו 3 כפות מים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את חומץ בלסמי מופחת, אבקת צ 'ילה, פפריקה, חרדל, חומץ יין אדום, רוטב ווסטרשייר, צ 'יפוטלה צ' ילה, סוכר חום, דבש ומולסה. מבשלים עד מעובה, ערבוב מדי פעם, 10 דקות. מחית עם בלנדר טבילה או להעביר לבלנדר ומחית עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב לתוך קערה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. (הרוטב ישמור במשך שבוע 1 בקירור במיכל אטום. אם זה מקבל עבה מדי, מערבבים ב 1 עד 2 כפות מים.)
תן לסטייק לשבת 30 דקות בטמפרטורת החדר לפני הצלייה. בינתיים, מחממים גריל גבוה.
מברשת את הסטייק עם הנותרים 1 כף שמן קנולה ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. גריל על חום ישיר עד השחמה בצד אחד, על 3 דקות, ואז להתהפך גריל עד הצד השני הוא השחמה, על 3 דקות יותר. לעבור לחלק קריר יותר של הגריל, הרחק מחום ישיר. מוסיפים את הרוטב וממשיכים לצלות, מסתובבים עוד כמה פעמים, עד בינוני נדיר, כ -5 דקות נוספות.
העברה ללוח חיתוך ואוהל רופף עם רדיד.
מברשת את הצד לחתוך של כל חתיכת לחם עם שמן זית ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל משני הצדדים.
הסר מהגריל ומעל כל חתיכה עם תל של גבינת מונטריי מגוררת.
שים את הלחם על חתיכת נייר אלומיניום ולחזור לגריל כדי להמס את הגבינה.
דק לחתוך את הסטייק נגד התבואה. מסדרים את פרוסות הסטייק על הלחם ומקשטים עם בצל ירוק פרוס.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות שני ויינס עמק קולומביה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 7 דולר לבקבוק.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.