סטייק צלוי עם סלסה קונפטי
סטייק צלוי עם סלסה קונפטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, מנגו, שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. נסו סטייק צלוי עם סלסה תירס, סטייק צלוי עם סלסה ורדה, ו סטייק צלוי עם רוטב עגבניות-פלפל סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פלפל, בצל, שום, אבוקדו, מנגו ומיץ ליים בקערה קטנה. מערבבים בכוסברה ומתבלים במלח ופלפל. תניח את הסלסה בצד.
הכן אש פחם, תן לשרוף אפר אפור ולהגדיר גריל על 6 אינץ ' מעל גחלים. (או מטגן preheat ולהגדיר rocking rack 6 אינץ ' ממקור חום.)
לשפשף סטייק עם שמן העונה שני הצדדים עם מלח ופלפל. גריל או סטייק צלוי, כ -6 דקות לכל צד עבור מדיום-רייר.
הסר סטייק על משטח עבודה, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לשבת במשך 10 דקות. פרוסת סטייק דק מאוד באלכסון ומגישים עם סלסה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.