סייטן ברוטב בוטנים או גאי טואה צמחוני
סייטן ברוטב בוטנים או גאי טואה צמחוני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הרוטב שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 44 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל של 726 קלוריות. מתאים ל-3 ומחירו 3 מנות.83 דולר למנה. אם יש לכם רוטב צדפות צמחוני, בצל, משחת קארי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 87%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סאטה סייטן עם רוטב בוטנים, צלעות ברביקיו צמחוניות מעושנות, ו קערת אטריות אודון צמחונית עם רוטב בוטנים פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הג ' ינג ' ר, השום ומשחת הקארי בקערה קטנה. שופכים לאט פנימה 1/4 כוס חלב קוקוס; מערבבים עד שהתערובת חלקה. מערבבים בעדינות את הסייטן, מצפים את הסייטן במרינדה. מכניסים למקרר למשך 30 דקות עד 1 שעה. ככל שתתנו לו להשרות זמן רב יותר, כך הטעם של הסייטן יהיה טעים יותר!
מערבבים יחד את יתרת חלב הקוקוס, חמאת הבוטנים, הסוכר, השמן הצמחי, התמרי, רוטב שום הצ ' ילי ורוטב הצדפות בקערה בינונית. אל תדאג אם הוא לא מעורבב לחלוטין: כשאתה מבשל אותו, החומרים השונים יתמזגו נפלא. הניחו רוטב בצד.
מצפים קלות מחבת גדולה בתרסיס בישול; מוסיפים את הבצל הקצוץ; מבשלים על אש גבוהה במשך 3 עד 4 דקות, או עד שהבצל רך. מערבבים פנימה את הסייטן ומבשלים עד שהסייטן מחומם, בערך 7 דקות.
יוצקים את הרוטב ומערבבים לשלב.
מערבבים פנימה את התרד והבצל הירוק; מבשלים 3 דקות, או עד שהרוטב מסמיך והתרד מבושל.